Posted on

Fantastisk

Ja, noen ganger er det bare sånn det er. I dag gikk jeg hjem fra skolen. Sola skinte, og jeg hørte på radioen. Radiovraket som jeg er, så syns jeg dette er utrolig stas, men det er som regel en ekstra god følelse når jeg går hjem fra skolen i sol og med radioen på øret. Det er rett og slett litt fantastisk.

Og hjem kommer jeg og er flittigheta selv. Setter på klesvask og begynner å bake grove baguetter (som seinere viste seg å bli de feitaste baguettene jeg har sett noen gang) og lager middag. Det er jo også litt fantastisk. Fantastisk deilig å være så flittig og enda ha masse tid igjen av dagen.

Og så kommer høydepunktet. Detta her er det mest fantastiske “kunstverket” jeg har sett noen gang. Jeg har sett noe av det han har laga tidligere, men denna her tok kaka. Drøyt. Bare se og nyt!
Denna må sees i full screen og veldig gjerne i HD!

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

For de som kjenner meg er det kanskje ikke så rart at jeg forelska meg litt (mer enn litt) i denna her, for jeg er virkelig svak for landskap og landskapsbilder. Det er det jeg driver mest med selv. Noe så fantastisk pent!

Jeg måtte bare dele det..

3 thoughts on “Fantastisk

 1. VELDIG fin og litt trist faktisk! Jeg elsker skyene som bølger ganske tidlig, og alle stjernene!

  Jeg elsker verden rundt oss for tida, det er ikke rart Borre er paradis når det er så fantastisk vær og så flott overalt :D Og du er kjempeflink og effektiv!

  1. Hehe. Takk. ;D

   Og ja! :D Borre er fint. Liker meg veldig godt. Og nå det neste halvåret er det jo virkelig en perle! :D

 2. Ahh pent… likte skyene og solopp/nedgangene best!

  Og angående bryllup så snakker vi om hva vi liker og ikke liker hele tiden vi, selv om vi ikke en gang er forlovet, hehe! Sikkert litt påvirket av alle bryllupsprogrammene som går her i England ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *