Posted on

Fjols til fjells

Og i den anledning, så kom jeg på i går at jeg hadde jo en liten bunke filmklipp og bilder som jeg hadde tenkt til å få gjort noe med! Egentlig hovedsaklig kun på grunn av Morten sine fantastisk bra tryn i løssnøen på Voss, men det blei jo koselig å lage noe i det hele tatt. Det er nok noe jeg vil fortsette med :D Må prøve å få lagd en oppfølger.

Det hele resulterte i redigering i hele går kveld og lang tid på få filmen til å ikke få vannmerke midt i bildet (jeg har jo ikke råd til å betale for det programmet jeg bruker xD), og var greit fornøyd. I dag fikk jeg stramma opp samt satt inn en bunke mer bilder. Jeg syns det blei bra utifra de råmaterialene jeg hadde. Får “planlegge” litt mer neste gang trur jeg!

Minner er det iallefall, og det blir ikke dumt med ny sesong! Æ e klar!

Jeg prøver å få lagt videoen inn i posten, men hvis ikke den dukker opp hos deg får du  trykke her for å se den i Windows Media Player!

 

4 thoughts on “Fjols til fjells

  1. Fantastisk!
    Liker teori/praksis delen – jeg lo! hehehe
    ;D

    1. Hehe. Takk! :D Ja. Likte den litt selv :P Hehe.

  2. du fikk meg faktisk til å savne snøen! og det er litt av en acomplishment! :D

    1. Hehe. Ikke verst. Fornøyd med det ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *