Posted on

Kalender 2013 til salgs

I år prøver jeg meg på noe nytt! Jeg skal selge fotokalendere til de som ønsker å kjøpe. Det er mulig å kjøpe ved å ta kontakt her på bloggen, i tillegg vil jeg være på julemarkedet på Horten Roklubb 8. og 9. desember.

Kr. 100,- per kalender!

4 thoughts on “Kalender 2013 til salgs

 1. fy fader Marianne, så flink du er! og VELDIG morsomt at jeg så dette nye innlegget fordi jeg var inne på gjengangeren på nett :D

  1. Tusen takk, Sara! :D Veldig koselig å høre!
   Og ja, det var jo litt gøy, da ;) Prøver å drive litt reklame for meg selv, men jeg er så skrekkelig dårlig på det :P

 2. Utrolig flotte bilder du har valgt ut til kalenderen, og du bør i det minste ha mange venner og familie som ønsker å kjøpe denne, om ikke annet for å være i den viten av at de har en så dyktig fotograf i nær krets ;) Kanskje du tilogmed blir rik!?

  1. Hahah. Gull og grønne skoger her, ja :P
   Men tusen takk! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *