Posted on

Moralen er: For all del! Ikke slett!

Det har vist seg flere ganger tidligere. Jeg har bladd gjennom gamle bilder av en eller anna grunn, og så havner jeg i en “nå har jeg vært ute og tatt bilder for å se om jeg fikk tatt noe fint!”-mappe. Og så ser jeg opptil flere bilder som jeg tenker “hey! Detta var jo ikke så gæli” når jeg ser. Og så finner jeg et bilde som slår meg i trynet. Jeg fant nettopp et sånt igjen. Det er fra Østensjøvannet i Oslo, samma sted og samma dag som jeg tok bildet som er i headeren. Samma objektiv til 80 000 kroner var det også (jeg har så fantastisk lyst på det objektivet!). Det er tydeligvis noe med svaneunger jeg liker så fantastisk godt. De og kaniner ;)

Detta bildet her syns jeg hadde så fantastisk flotte farger, og alle de fantastisk fine svaneungene. Det er ikke så mange fjes du ser, men det er et tydelig mål alle svanene på bildet har. Og det er at det er noe under vann som er veldig interessant. Føler på en måte at de lager et nytt fokuspunkt der de ser, om det virker forståelig. Hørtes veldig lurt ut i knollen min iallefall!

ostensjovannet0611-svaner-blogg

Trykk for større bilde!

Ellers er det mest filming og dokumentasjonsbilder om dagen. Jeg holder på å lage årets versjon av Fjols til fjells, og filmer nettopp for å lage det. Noe jeg syns er ganske artig! Plutselig har man en grunn til å filme. Men i filmen har jeg også stillbilder, for noen ganger sier det mer enn en film. Så da jeg var i Hemsedal for et par uker sia prøvde jeg meg på å ta mange bilder for å sette sammen til et panoramabilde. Til å være fort-og-gæli og motsols (…), så syns jeg ikke den blei så ille! Trykk for større :)

hemsedal-panorama080213-galleri

2 thoughts on “Moralen er: For all del! Ikke slett!

  1. Ikke slett bilder. Legg heller ikke alle bildene på èn og samme harddisk uten å ta backup. Da kan det nemlig hende at hele driter konker og du mister alle bildene :P (Blondiiiiieeee)

    Men tilbake til saken: nydelig svanebilde! Jeg skjønte til og med det du mente med fokus. Og jeg er ganske enig! Og panoramabildet var dritkult, da :)

    1. Æsj! Den er lei.. Jeg har heldigvis ikke vært offer for det enda! Og det er jeg skrekkelig glad for! Håper det fortsetter sånn!

      Og takk! :) Bra du skjønte hva jeg mente ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *