Posted on

Møbeltapetsering på lavt nivå

Det har seg slik at jeg skulle pusse opp et par nattbord som var i feil farge. De blei pussa og de blei malt, men det viste seg at det var noe klin på toppen av dissa nattborda som ikke hadde gått bort verken i pussinga eller vaskinga. Og detta syns gjennom malinga. Mye tankevirksomhet førte til en idé om å “tapetsere” Pondusstriper på toppen. Og det hadde blitt dritkult! Hadde det ikke vært for at det tynne papiret krølla seg ut av en anna verden når jeg limte det på :/

nattbord0

Så da måtte jeg tenke nytt. Jeg var inne på litt av hvert, som å lage rutemønster eller striper av fargeprøver fra malingsbutikken :P Men det kom jeg fram til at blei dumt med de skjøtene, så da måtte jeg ha lakkert på toppen. I tillegg var det uvisst åssen de ville reagert på limet. Men! Så kom jeg til å tenke på at det gikk an å kle de med stoff! Jeg kjøpte et putetrekk på IKEA og klipte istykker det sånn at det passa.

Så var det bare å spikre dissa trekka fast. Merka at det var veldig ålreit at det ikke var så veldig mye stretch i det stoffet. Da trur jeg at jeg hadde blitt sprø :P

Syns detta blei riktig så bra, jeg!

nattbord3

Ferdig resultat! (Skal sies at skapdørene mangler på nattborda! De trenger et strøk til :P)nattbord4

Og så må jeg påpeke at det er morsomt å se sitt eget bilde bli tapetsert over (nesten) en hel vegg! :D

tapet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *