Posted on

Snømenn, skjegg og lange luer

Har merka at etter hvert som man blir eldre, jo mer klarer dagene og helgene å fylle seg opp med alt mulig rart. Så vi var smarte og begynte tidlig med juleverksted!

Hadde en idé om å lage sånna luenisser i litt små størrelser, for jeg tenkte at det hadde vært artig å ha som juletrepynt. Skal det nisser i mitt hus, så skal de ha masse skjegg, en nese som syns og en lang lue som står rett opp. Fordelen er jo at de også er enkle å lage.

Litt skriking etter ufrivillig møte med limpistolen, men resultatet er jeg fornøyd med! Blei vel en ca 10 cm høye.

nisser-nov13

I tillegg hadde jeg finni en framgangsmåte på nettet på hvordan lage snømenn av tennissokker og en god dose med ris. Og jeg må si jeg syns de blei ganske så bra! Blei litt annerledes enn “fasiten”, men jeg syns mine blei riktig så fine :) Snømenn som egner seg som vinter/adventspynt i tillegg til julepynt.

snomann-nov13-2

snomann-nov13-1

4 thoughts on “Snømenn, skjegg og lange luer

  1. Marianne, jeg ønsker meg veldig sånne snømenn! de var NYDELIGE

    1. Takk, Sara! :D Superenkle å lage selv, da :)

  2. men ikke like stas som å få dem :p

    1. Hehe. Sant nok! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *