Posted on

NM Bakkeløp Vikersund

I helga var det NM i bakkeløp i Vikersund, og jeg fikk dratt med meg Jon dit. Det var bakkeløp i Vikersundbakken, og kameraet blei tatt med. Blitt lite med bilder det siste året, så var gøy å leke litt med kameraet igjen!

Og det er fortsatt vanskelig å ta bilder av motorsport. Det er vanskelig å få fram følelsen av fart, og fortsatt ikke ødelegge bildet. Jeg har fortsatt en lang vei å gå før bildene blir veldig bra, men jeg er nå fornøyd likevel. Jeg er spesielt fornøyd med bildet under her. Liker komposisjonen og fargene (selvsagt) i bildet. Pga støvet kan man ane farta, selv om den følelsen kanskje burde være sterkere. Jaja. Øvelse gjør mester!

Bildene finnes iallefall her! http://www.mariaffe.com/galleri/thumbnails.php?album=21

NM-Bakkelop-Vikerdund-2014

Ellers er det jo alltid herlig lyd på sånna arrangement ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *