Posted on

Hjemmesydde dragehåndklær

I vinter sydde jeg et dragehåndkle til nevøen min, fordi jeg hadde lyst til å lage noe til bursdagen hans isedenfor å kjøpe. Jeg så et bilde på nettet av noen som hadde sydd tagger på et håndkle og sydd på hette. Jeg måtte selvsagt bare prøve..

Litt plundring, og banning og mye fundering på hvordan detta blei finest fikk jeg den endelig ferdig!

gronngronn

Den falt i smak hos både store og små! Og etterpå har jeg fått bestillinger. Hittil er jeg ferdig med 10 drager i ulike farger og størrelser, og enda har jeg tre bestillinger inne. Det er jo utrolig artig at det har slått så bra an!

Perfekt ting å lage. Det er gøy, jeg har etter hvert finni en perfekt måte å gjøre det pent og lett på, og det tar ikke så alt for lang tid. Morsomme prosjekt å ha sånn på kveldstid.

lillaFinnes i alle farger og fasonger. Er du interessert, ta bare kontakt! :) Mer info finnes i link øverst på sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *