Posted on

Pappeskeborg!

Vi hadde bestilt hagemøbler, og dette inkluderte en hjørnesofa. Så da satt vi plutselig her med en pappeske på ca 2x1x1 meter. Hav av muligheter!

Som vanlig er jeg ganske fornøyd med å ha en nevø som kan nyte av sånna ting. Vi hadde tidligere snakka om å lage en slags borg til han, og nå hadde vi et godt utgangspunkt. Men jeg klarte selvsagt ikke bare lage en dør og et vindu, jeg måtte jo dra det hele litt lenger ;) Så med tapetkniv og sprittusj var detta det endelige resultatet!

20150606_172447

 

20150524_162103

Døra kan vippes ned! Og tårna er nedfellbare.

Da vi skulle ha detta inn i riktig hus, så blei det fryktelig plundrete. Litt avrunda i kantene blei den, men det gikk! Så nå er vel omtrent halve stua til mottakeren full. Er visst veldig trist at den sperrer for bøttekottet der vaskeutstyret er ;)

For overtagelsen hadde vi pynta med ballonger, og så fant vi en lysslynge da vi flytta den, så førsteinntrykket blei veldig trivelig!

20150606_175251

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *