Posted on

Lappefleecepledd

Om et par uker blir farmor 90 år, og jeg hadde lyst til å gi noe spesielt. Jeg har jo blitt mer og mer glad i konseptet bak lappetepper, selv om jeg alltid ender opp med at ting strekker seg. Hittil har jeg konkludert med at jo mindre lapper – jo mindre strekker det seg. Totalt logisk, så burde kanskje skjønt det før. Men likevel!

2015-08-29 12.57.22-2
Det gikk nå bra likevel. Shoppa rutestoff på Panduro, for jeg syns de har mye fint stoff som passer sammen i nyanser etc. Gjorde det samme med teppet til mamma og pappa.

Prøvde å finne noe som var inspirert av de gamle gardinene og sengetøyet jeg husker fra hjemme hos farmor da jeg var liten, samtidig som det skal være livat og koselig. Veldig fornøyd med valget faktisk! Det blei grå kant og grå bakside, da jeg syns det var passende med litt mer rolig stoff der.

2015-08-30 15.49.59-2Teppet blei ca 90×130. Skulle vært større, men noen glemte å vaske stoffet før det blei klipt i 21×21 store ruter. De var ikke 21×21 da de var ferdige i maskina.. :P

Veldig fornøyd, og det blei gjort på to dager. Det er ikke verst! Finner smartere måter å gjøre det på hver gang ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *