Kalender 2013 til salgs

Kalender 2013 til salgs

I år prøver jeg meg på noe nytt! Jeg skal selge fotokalendere til de som ønsker å kjøpe. Det er mulig å kjøpe ved å ta kontakt her på bloggen, i tillegg vil jeg være på julemarkedet på Horten Roklubb 8. og 9. desember.

Kr. 100,- per kalender!

4 Replies to “Kalender 2013 til salgs”

    1. Tusen takk, Sara! :D Veldig koselig å høre!
      Og ja, det var jo litt gøy, da ;) Prøver å drive litt reklame for meg selv, men jeg er så skrekkelig dårlig på det :P

  1. Utrolig flotte bilder du har valgt ut til kalenderen, og du bør i det minste ha mange venner og familie som ønsker å kjøpe denne, om ikke annet for å være i den viten av at de har en så dyktig fotograf i nær krets ;) Kanskje du tilogmed blir rik!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *