Om meg

Gøy på Teknisk Museum (Foto: www.jonborgersen.com)

Jeg er en utprega kreativ person, og det har jeg i grunn alltid vært. Jeg er fryktelig glad i farger, og drasser det med meg i alt jeg lager, bilder jeg tar, klærna jeg går med, klærna jeg lager og innredning av huset.

Jeg er hobbyfotograf, og tar bilder fra tid til anna. Har et Nikon speilrefleks som jeg er veldig glad i, og som jeg prøver å ikke la støve ned i hylla. En del av bildene jeg har tatt kan du se i galleriet som det er link til øverst på sida.

I 2013 fikk jeg også min første skikkelige symaskin i bursdagsgave av mine foreldre. For en fantastisk gave. Den har vært mye i bruk, og det vil den fortsette å være også. I 2017 oppgraderte jeg også symaskinparken min til å inkludere en overlockmaskin, så nå skal jeg bli flinkere til å sy klær!

Jeg liker også å tegne, jeg strikker og jeg liker å lage ting generelt. Enten det er bilderammer, nøkkelholdetennisballer eller andre kreative ting. Også veldig flink på å lage merkelige spontane løsninger på rare problemer. Variabelt hvor bra og hvor lenge de funker, men gøy likevel ;)

Her er stedet jeg kan få skryte litt av det jeg lager. I tillegg får jeg lekt meg litt med WordPress og nå WooCommerce så den digitale nerden i meg også får ha det litt moro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *